Pranvera Kambo

Jam Pranvera Kambo, kam mbaruar fakultetin e Mesuesisë në degen Parashkollor. Jam perkushtuar profesionit tim prej 14 vitesh. Më pëlqen puna që bëj me fëmijët. Ata janë frymëzimi im çdo ditë dhe motivi për të cilën unë kam zgjedhur të punoj me ta.

Positions: Mësuese