Esmeralda Breshani

Une quhem Esmeralda Breshani.

Jam diplomuar ne Psikologji Shkollore dhe Organizative ne Universitetin e Tiranes.

Kam me shume se 7 vite eksperience pune me femije dhe te rinj, si ne qendra residenciale ashtu edhe ne komunitete. Aktualisht punoj si psikologe ne organizaten ADRA Albania, ne projektin e edukimit “Shansi i Dyte, Nje shans me i mire per jeten”. Te ndihmuarit e femijeve per te arritur potencialin e plote te tyre dhe per te pasur nje vizion pozitiv per jeten, jane disa nga arsyet qe me mbajne te motivuar cdo dite dhe me bejne te ndihem e permbushur ne punen time.

Jam e bekuar qe jam pjese  e nje ambjenti te krishtere, qe do te edukoje brezat e ardhshem me principet dhe vlerat e Krishtera.

 

Positions: Psikolog