Clarissa Espana

Unë jam Clarissa España.

Kam patur dëshirën për të punuar më fëmijët që kur isha 15 vjec, isha përgjegjëse për klasat e fëmijëve të kishës sime lokale.

Jam diplomuar si një mësuese pikture, më pas vendosa të specializohesha në studimet për mësuese parashkollore, në mënyrë që të kombinoja karrierën time për të punuar me fëmijët. Mua më pëlqen shumë të shoh të vegjëlit teksa shprehin veten e tyre dhe gjithashtu më pëlqen ti ndihmojë ata të zhvillojnë aftësitë e tyre.

Si një mësuese dhe nënë e tre fëmijëve, unë falenderoj Zotin për mundësinë që më ka dhënë të jem pjesë e stafit të kopshtit Adventist,

Jam e bindur se ky institucion do të jetë një bekim për ju dhe fëmijët tuaj teksa ne shijojmë këtë eksperiencë të mrekullueshme të edukimit.

 

Positions: Mësuese arti