Aida Lala

Pasioni im është kuzhina.
Kam vite që punoj si kuzhiniere në kopësht.
Kënaqësia më e madhe është të gatuash për fëmijët dhe të marresh falenderimet e tyre të sinqerta pas çdo vakti.
Positions: Kuzhiniere