Open House

Open House në Kopshtin Adventist

A jeni nga ata persona që gjithmonë thonë “e besoj vetëm kur ta shoh me sytë e mi”? Nëse po, atëherë mos hezitoni të vini dhe të njiheni me kopshtin tonë të hënën 13 Gusht ora 18:00 !