Dhuroni

DHURONI

Nëpërmjet donacioneve tuaja ju u jepni një shans fëmijëve dhe komuniteteve më pak të zhvilluara në Shqipëri, që me të vërtetë të zhvillojnë potencialet e tyre dhe të jetojnë një jetë të plotësuar. Një shpresë për një të ardhme më të mirë, fillon që sot.

Ju mund te dergoni kontributin tuaj ne llogarine e meposhteme bankare!Ju lutem shkruani emrin dhe mbiemrin tuaj te mesazhi per marresin!

IBAN AL49202111300000000180551869  Sëift SGSBALTX

Për të mësuar më shumë rreth punës së ADRA Albania dhe se si kontributet tuaja financiare kanë ndryshuar jetët e të tjerëve, na ndiqni në Facebook dhe Instagram @adraalbania ose vizitoni faqen e internetit www.adraalbania.org .

Ju Falenderojmë përzemërsisht!