“Bej dike te lumtur”

Nje nga vlerat qe u kemi mesuar femijeve tane eshte te dhurojne dhe ti ndajne gjerat me te tjeret. Ne kemi folur me femijet dhe prinderit dhe ju kemi kerkuar qe te sjellin rroba,kepuce, lodra, etj.qe nuk ju duhen. Sot femijet ishin shume te gezuar qe do te merrnin pjese ne aktivitetin”Bej dike te lumtur”,se bashku me stafin dhe disa nga prinderit shkuam te Qendra Ditore “Shtepia e Ngjyrave”pjese e ARSIS nje organizate qe ju vjen ne ndihme femijeve ne nevoje. Stafi dhe femijet na kane pritur shume te gezuar. Femijet kane ndare me femijet e tjere lodrat ,veshjet, disa embelsira dhe nje flete me mbishkrimin”Dua te te bej te lumtur” Vizita jone mbaroi me nje keng qe kenduam te gjithe se bashku “Nese je i lumtur” Per ne ishte kenaqesi e madhe te shikonim te vegjlit tane te ndanin gjerat e tyre me te tjeret.