• Pse Kopshti Adventist? 

   
  • Vlera të krishtera
  • Cilësi edukative e njohur në të gjithë botën
  • Staf profesional
  • Ambjent i sigurt
  • Mësim dy-gjuhësh në anglisht dhe shqip me edukator të huaj  
Më shumë rreth nesh


Kalendari & Lajmet Tona


Galeria Jonë

DHURONI

Na ndihmoni të ndryshojmë jetën e njerëzve në nevojë! Mbështetni punën tonë për arsimim më të
mirë dhe kujdes shëndetësor në Shqipëri!